Міжнародна організація Sport for all, яку підозрюють у зв’язках із Кремлем, запропонувала національним збірним України та Російської Федерації з футболу зіграти товариський матч.

Як пише SportArena, відомий своїми висловлюваннями про «русскій мір» керівник Sport for all Яніс Кузінс стверджує, що пропозицію зіграти товариську гру Україна та Росія отримають вже наступного тижня.

Кузінс, котрий також домагався покарання для Домагоя Віду за вигук «Слава Україні!», продовжує наполягати на тому, що спорт — "це дружба". Він переконаний, що трий матч допоможе налагодити взаємини між країнами.

Варто зазначити, що латвійця Кузінса не раз помічали у симпатіях до політики Путіна, котрий не вдоволений проєвропейською політикою Латвії. Це він вимагав покарати Домагоя Виду за вигук «Слава Україні!»

Якщо ж національні збірні не зустрінуться, тоді висунуть пропозиції проведення гри між футбольними клубами вищої ліги, пропонує інший варіант Кузінс.

Він також переконаний, що зустріч національних збірних Росії й України має відбутися на нейтральній території. Як варіант — у Сербії. Тоді, на його думку, це буде зручно і російським, і українським вболівальникам.

Як відомо, зважаючи на російську агресію в Україні в UEFA 2014 року вирішили розводити українські та російські клуби в різні кошики.

На цю пропозицію вже відреагували в ФФУ.  Там відповіли, що це стане можливо лише після поєдинку національної команди України проти збірної планети Марс. Також розмістили відео зі словами Кузінса про «русскій мір»:

ІА "Вголос": НОВИНИ