Проросійський конгресмен-республіканець Дана Рорабахер програв у своєму окрузі в Каліфорнії вибори до Палати представників США кандидату від Демократичної партії Гарлей Рауді. Про це повідомляє The Daily Beast.

"Представник Дана Рорабахер, проросійський республіканець, котрий колись хвалився, що напідпитку змагався з президентом РФ Володимиром Путіним у армреслінгу у 1990 роках, програв своє місце демократу Гарлей Рауді", — йдеться у повідомленні.

Зазначається, що раніше він тричі переобирався в 48-му окрузі в Каліфорнії до американської Палати представників.

Як повідомляє The Daily Beast, Рорабахеру дали прізвисько "улюблений конгресмен Путіна" після того, як стало відомо, що він використовував інформацію від російського уряду для того, аби видалити ім'я вбитого російського адвоката Сергія Магнітського з назви "Глобального акту Магнітського".

За даними газети, раніше агенти ФБР попереджали Рорабахера, що він може стати ціллю для вербування російською розвідкою.

Як повідомлялося, за результатами проміжних виборів до Конгресу США, Демократична партія вперше за вісім років отримає більшість в Палаті представників, натомість республіканці утримають контроль над Сенатом.

ІА "Вголос": НОВИНИ