Всеукраїнське об'єднання «Свобода» готується пікетувати Окружний адміністративний суд Києва з вимогою до президента негайно ліквідувати його та покарати суддів, які напередодні ухвалили рішення про повернення проспекту Степана Бандери у Києві назви «Московський». Акцію заплановано на 11.00 год у п'ятницю, 12 лютого. 

Про це на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук« повідомив лідер націоналістів Олег Тягнибок.

»Окружний адміністративний суд Києва СКАСУВАВ рішення Київради про перейменування Московського проспекту в проспект Степана Бандери, а також ще низки вулиць і провулків у столиці! Те саме рішення, яке фракція «Свободи» в Київраді зініціювала в липні 2016 року! А потім ще і відстояла у судах всіх інстанцій перед регіоналами на чолі з Бережною!

Ми чітко дотримались всіх процедур. Проте зараз знайшлась суддя, яка знову його скасувала! Без юридичних підстав, всупереч законодавству й здоровому глузду! Знайомтеся — Любов Маруліна. Призначена указом президента Петра Порошенка (№ 297 від 28 вересня 2017 року). Та сама Маруліна, що разом із Портновим спробувала переписати історію України, заборонивши проводити в Києві пам’ятні заходи для вшанування низки військових, громадських та політичних діячів!

Оце вам, товариство, «судова реформа»! Фарс, брехня і цинічне знущання з держави. В усьому. За що би ці ряжені «патріоти» з минулої влади не бралися«, - написав голова ВО »Свобода".

Тягнибок повідомив, що акція відбудеться за адресою: вул. Петра Болобочана, 8, корпус 1.

«Вимагаємо від президента негайно ліквідувати цю антидержавну структуру, покарати й усунути суддів-зрадників від посад! Крім того, готуємо апеляцію на це антиукраїнське рішення. І вимагаємо такої ж реакції від Київради. Прокидайтеся, шановні »патріоти«! Досить майно дерибанити. »Свободи« у Київраді тепер немає, більше вам не заважаємо — маєте можливість показати, на що насправді здатні», - додав лідер націоналістів.

Нагадаємо, сьогодні стало відомо, що Окружний адміністративний суд м. Києва визнав неправомірним рішення столичної міськради про перейменування Московського проспекту на проспект Степана Бандери та перейменування низки інших вулиць.

ІА "Вголос": НОВИНИ