Нагадаємо, перший матч гандбольна «Галичанка» проведе 7 лютого на виїзді, а повторна гра відбудеться 14 лютого у Львові.

«До матчів єврокубків ми готувалися в Городенці. Цими зборами я задоволений, каже Василь Козар, головний тренер «Галичанки». Усе заплановане вдалося виконати. Думаю, що дівчата готові до цих матчів. На жаль, у Греції нам не зможуть допомогти двоє ключових гравців – Наталя Туркало та Леся Смолінг. Наталя не зможе з нами поїхати через сімейні обставини, а Леся ще не повністю залікувала свою травму. На перший матч у нас є 14 готових гравців. Радує те, що після травми взялася до тренувань Тамара Смбатян. Вона їде з нами і, можливо, нам уже допоможе. До матчу-відповіді у Львові ми її підведемо в хороших ігрових кондиціях.

Що скажете про грецьку команду «Амінтас Амінтау»?

Інформація про команду є. Дещо розповіли мої друзі з Кіпру, а дещо нам удалося знайти в Інтернеті. Наш суперник – це команда лідерів. Її стратегію побудовано на грі кількох гандболісток. Думаю, що ми супернику протиставимо командну гру і цим повинні перевершити.

З ваших слів зрозуміло таке: якщо «прикрити» кількох лідерів, то можна вибити з колії всю команду…

Приблизно так. Окрім того, думаю, що ми перебуваємо у значно кращій фізичній готовності. Гадаю, ми супернику запропонуємо темп, який він не зможе витримати.

Чи є думки закрити всі питання на виїзді, щоб матч у Львові перетворити на формальність?

Говорити про таке в єврокубках – це нонсенс. Такого немає і не може бути, оскільки знаю проблему міжнародних зустрічей. Маю на увазі: нова країна, нова обстановка, суддівство тощо. У нас завдання – не програти, але, звісно, зробимо все, щоб перемогти. Також не варто забувати про те, що ще буде матч-відповідь у Львові.  

ІА "Вголос": НОВИНИ