Прийдешні місцеві вибори - це вибори не просто про господарку. Це вибори про Україну і про її майбутнє.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив міський голова Винників, кандидат у депутати Львівської обласної ради від «Європейської солідарності» Володимир Квурт.

«Сьогодні динаміка розвитку у Європі і в цілому світі диктує нам свої правила. І партія »Європейська солідарність« - не лише за назвою »європейська«. Європейська - за своєю суттю. Бо це команда однодумців, які формують єдиний підхід до вирішення проблем. Ми ставимо собі завдання, що Львів повинен бути готовим до конкуренції на світовому, європейському рівні. Ми повинні конкурувати за робочу силу і зупинити відтік наших людей за кордон. Завдання Львова - стати тим локомотивом, який не лише потягне за собою всю Західну Україну, а й стане прикладом економічного розвитку в нашій державі», - зазначив Квурт.

Крім того, політик наголосив, що нинішня модель управління Львовом - застаріла:

«Що б не говорили сьогоднішні очільники міста про свою »європейськість«, але поділ на 6 районів з урізаними правами - це вчорашній день. Сьогодні причина того, що багато районів є »недолюбленими« - саме в моделі управління нашим містом! Тому що занадто далеко влада від кожного з нас. Від будинкових комітетів, від ОСББ. І достукатися до цієї влади - це треба мати особливий підхід. Ця влада навіть вулиці ділить між районами - одну полосу одному району, іншу - іншому. І так виходить, що взимку частина вулиці розчищена, а частина - занедбана. Це 21 століття?»

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ