Щоби перемогти у війні, Україні необхідно максимально закрити доступ РФ на українську територію. Зокрема, через розірвання дипломатичних стосунків.

Про це в ефірі ток-шоу «Говорить ВЕЛИКИЙ Львів» заявив ветеран російсько-української війни, заступник голови ВРУ 7 скликання Руслан Кошулинський.

«Торгівля з країною агресором заборонена? Ні. Кордон закритий? Ні. Дипломатичні стосунки розірвані? Ні. Це треба зробити негайно, бо країна-агресор заходить сюди, заводить сюди своїх шпигунів, ДРГ, вбивства тут проводить. І не треба спекулювати на обміні полоненими. Іран та США, наприклад, які не мають дипломатичних стосунків, напередодні обмінялися полоненими через нейтральну країну - Швейцарію. Розрив дипломатичних стосунків не завадив! А ми досі купуємо товари з РФ напряму і через Білорусь. Ми їх фінансуємо! Економіка України фінансує Росію!» - наголосив Кошулинський.

Політик обурився тим, що влада не збирається модернізовувати та дофінансовувати Збройні сили України, а натомість розбудовує поліцейсько-чиновницьку державу через підсилення Міністерства внутрішніх справ.

«Ви чули від влади формулу української перемоги? Я - ні. Тільки формулу Путіна, яка названа Мінськими домовленостями й імплементована в закон про ОРДЛО (про особливий статус Донбасу, - ред.). Якщо влада не має свого напрямку дій, значить, вона буде втілювати напрямок Путіна», - додав Руслан Кошулинський.

Повний запис ефіру дивіться тут:

 

ІА "Вголос": НОВИНИ