Про це повідомляє прес-служба ДПС.

Крім того, було встановлено осіб, які незаконно взяли на себе повноваження державних органів. Розслідування тривало понад рік під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області. Правоохоронці встановили усіх членів протиправної групи та з’ясували механізм незаконного ввезення в Україну з Польщі автомобілів польської та литовської реєстрації. При цьому зловмисники використовували підроблені контрольні талони з відмітками прикордонної служби і митниці про перетин кордону.

Наразі підтверджено незаконне ввезення через пункт пропуску "Ягодин" 131 транспортного засобу.

30 березня ДПСУ та СБУ провели обшуки у приватних господарствах Любомльського району Волинської області у 7 фігурантів справи та підтвердили злочинну діяльність, вилучивши низку транспортних засобів і велику кількість речей і предметів, які використають як докази в суді.

Під час обшуків виявили 4 незаконно ввезених транспортних засоби, 32 комплекти номерних знаків на автомобілі польської та української реєстрації, підроблені датоштампи прикордонних і митних органів, елементи відтисків і штампів на українській і польській мовах, що використовувались для фальшування документів, підроблені печатки польських нотаріусів, понад 1 тис. бланків контрольних талонів, понад 60 польських свідоцтв про реєстрацію транспортних засобів, близько 60 пакетів документів на автомобілі, в тому числі підроблені бланки доручень на право керування, поліси страхування, угоди купівлі-продажу.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ