Минулої ночі на українському кордоні прикордонники Львівського загону виявили двох правопорушників, які перебували в розшуку. Про це інформує пресслужба ДПСУ.

У відомстві зазначили, що перше затримання відбулося в пункті пропуску «Шегині». Як встановили прикордонники, жінку розшукували правоохоронці Черкащини. Їй інкримінують шахрайство.

Другий інцидент стався в пункті пропуску «Грушів». Представники ДСПУ виявили чоловіка, який теж перебував у розшуку. Ухвалу щодо оголошення громадянина в розшук виніс міський суд Івано-Франківська. Зловмисника підозрюють у спричиненні умисних тяжких тілесних ушкоджень.

Чоловіка та жінку затримали та передали працівникам Національної поліції Черкаської та Івано-Франківської областей.

Нагадаємо, українські прикордонники затримали 15-річного хлопця на кордоні з Російською Федерацією. Він прямував в Україну з Ленінградської області Росії. Юнак хотів знайти краще життя в нашій державі.

Як писав «Вголос», на Луганщині прикордонники виявили неподалік російського кордону сумки з парашутами. Під час патрулювання державного рубежу прикордонники помітили чотирьох осіб. Троє рухалися неподалік від державного кордону на території РФ, а одна особа – на території України.

Читайте більше новин від ІА Вголос:

ІА "Вголос": НОВИНИ