[media=102590,102592,102594] 

Про це повідомили в Держприкордонслужбі України.

Акцію підтримки під назвою «Ми з тобою однієї крові» військовослужбовці прикордонного відомства провели в Головному військовому клінічному госпіталі Міністерства оборони України.

Добровільно здати кров приїхали солдати та офіцери мобільного прикордонного загону, Окремої комендатури охорони і забезпечення та Головного центру зв’язку, автоматизації та захисту інформації Державної прикордонної служби України.

Загалом протягом кількох годин прикордонники-донори здали понад 13 літрів крові.

Як писав «Вголос», сьогодні у с. Нові Петрівці Київської області попрощалися з бійцями Нацгвардії Олександром Костиною та Дмитром Сластніковим, які загинули від поранень, отриманих у сутичках під Верховною Радою.

Як писав «Вголос», учора у Нових Петрівцях попрощалися з Ігорем Дебріним – бійцем Національної гвардії, який також загинув у результаті заворушень біля Верховної Ради 31 серпня.

Під час акції протесту біля ВРУ 31 серпня пролунав вибух, унаслідок якого було поранено десятки людей. Загалом у сутичках постраждали близько 100 правоохоронців, один загинув. 1 вересня у лікарні померли ще двоє бійців Нацгвардії.

Понад 30 активістів затримано.

ВО «Свобода» заявило, що вся відповідальність за теракт під стінами парламенту, внаслідок якого постраждали десятки людей, лежить на чинній владі.

Раніше Рада підтримала скандальні зміни до Конституції щодо децентралізації влади.

ІА "Вголос": НОВИНИ