У Брюховичах поліцейські затримали зловмисника за підозрою у збуті психотропної речовини «PVP» та таблеток «MDMA». Вартість вилучених препаратів, за цінами «чорного ринку», становить майже мільйон гривень

Про це повідомляє Поліція Львівської області.

Як йдеться у повідомленні, правоохоронці затримали 22-річного львів’янина 23 лютого о 15.40 в селищі Брюховичі. З собою він мав 4 згортки вагою близько 250 грамів кожен та один зіп-пакет з порошкоподібною речовиною, ззовні схожою на психотропну речовину «PVP».
 
"Під час обшуку за місцем проживання затриманого,правоохоронці виявили та вилучили речовини, схожі на «канабіс» та «PVP», близько тисячі таблеток «MDMA», а також електронні ваги, засоби для фасування та інші речові докази.
Усе вилучене скеровано на експертне дослідження. Вартість вилучених речовин, за цінами «чорного ринку», становить майже мільйон гривень", - зазначили в поліції.

Слідчі територіального підрозділу поліції повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.
Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.
Досудове розслідування триває.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ