У п'ятницю, 7 лютого, президент Білорусі Олександр Лукашенко зустрівся у Сочі зі своїм російським колегою Володимиром Путіним.

Президенти розпочали розмову тет-а-тет, оскільки представники уряду та адміністрації президента РФ не змогли взяти участь у зустрічі через негоду – літак не зміг сісти в аеропорту, пише Інтерфакс.

За словами Лукашенка, під час особистої зустрічі президенти згадали спільне історичне минуле, а також нинішню політику інших пострадянських країн. «Загалом, багато про що поговорили і дійшли до сучасності. Вирішили вже не один на один, а з людьми, які залучені в цей процес, продовжити нашу розмову», – розповів білоруський лідер.

Після короткої розмови один на один лідери країн зробили паузу, оскільки інші питання актуально обговорювати з членами уряду. «Є про що говорити, є над чим працювати», – заявив Лукашенко.

Своєю чергою, Путін заявив, що він і Лукашенко обговорили питання, «які становлять взаємний інтерес». З російської сторони, крім Путіна, на переговорах був присутній заступник керівника адміністрації президента РФ Дмитро Козак.

Як відомо, 7 лютого була запланована зустріч президента Білорусі з Володимиром Путіном.

ІА "Вголос": НОВИНИ