Президент Росії Володимир Путін на засіданні з розвитку оборонно-промислового комплексу закликав забезпечити поставки «засобів ураження» у війська, а також вивчати західну зброю, яка застосовується в Україні.

Про це пише російське пропагандистське інформагентство «РИА »Новости"

«Організаціям ОПК необхідно в найкоротші терміни забезпечити постачання необхідного озброєння і техніки у війська, засобів ураження», - сказав російський диктатор.

При цьому він заявив, що збирається обговорити з представниками військової промисловості постачання зброї саме до військ, які знаходяться в Україні.

Він також закликав вивчати зразки західної зброї, яка застосовується в Україні, хоча, на його думку, російські аналоги ефективно «протистоять» їм.

«На підтримку нинішнього режиму в Києві, як відомо, фактично кинуті всі запаси арсеналів НАТО, а це означає, що ми повинні і можемо їх вивчати, ці арсенали і те, що там є, і те, що використовується проти нас», - сказав Путін.

Лідер Кремля хоче, щоб в оборонній сфері було 100% імпортозаміщення, його вимога – наростити виробничі потужності та скоротити терміни виробництва.

Як відомо, за даними британської розвідки, Росія майже напевно дедалі частіше закуповує зброю в інших держав, на які поширюються жорсткі санкції, таких як Іран та Північна Корея, оскільки її власні запаси виснажуються.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ