У Москві поліція продовжує затримувати учасників мітингу. Повідомляється про щонайменше 140 затриманих, серед них є неповнолітні.

Наразі у Москві затримано 146 осіб, у Санкт-Петербурзі - 86, в Ростові-на-Дону - 11, ще 2 людини затримані в Брянську, передає "ОВС-Інфо".

У Москві деякі протестувальники намагалися сховатися від поліції у готелі, проте співробітники не пустили їх у приміщення.

Силовики влаштували оточення і розгін людей в Іл'їнському сквері, затримання проходили на Маросейці та в районі Китай-міста.

«Кілька людей сховалися у Храмі Усіх Святих на Кулішках. Оточення вишикувалося з різних боків Слов'янської площі», повідомляє "Новая газета".

У свою чергу президент РФ Володимир Путін 10 серпня відвідує окупований Крим, де бере участь у міжнародному байк-шоу «Тінь Вавилона», організованому мотоклубом «Нічні вовки».

«Президент РФ Володимир Путін приїхав на байк-шоу »Тінь Вавилона« у Севастополі на мотоциклі »Урал«. Президент привіз разом з собою главу Криму Сергія Аксьонова та т.в.о. губернатора міста Михайла Развожаєва. Байкери подарували президенту байкерський головний убір - в'язану шапочку і фільм » Русский реактор«, який вони зняли під час одного з попередніх байк-шоу і присвятили Путіну», - пише російський "Інтерфакс".

Нагадаємо, що 10 серпня в Москві пройшли масштабні акції протесту через відмову в реєстрації опозиційних кандидатів на вибори до Мосміськдуми. Мітинг під назвою Повернемо собі право на вибори” розпочався о 14:00 на проспекті академіка Сахарова.

ІА "Вголос": НОВИНИ