Президент країни-агресора Володимир Путін розповів, що сім'ї загиблого в Україні солдата виплатять майже 7,5 млн рублів та додаткові виплати.

Про це російський лідер повідомив під час «наради» із Радбезом РФ.

«Усім членам сімей військовослужбовців, які загинули під час спеціальної військової операції в Україні (так Путін називає війну в Україну, – ред.), буде перераховано страхове забезпечення та одноразову допомогу – 7 млн 421 тисячу рублів. Також виплачуватиметься щомісячна грошова компенсація кожному члену сім'ї загиблих», – повідомив Путін.

Як пише Українська правда, за тиждень повномасштабного вторгнення до України було знищено понад 9 тисяч окупантів. Таким чином, Росія має виплатити щонайменше 67 мільярдів рублів тільки одноразових виплат. Скільки це у доларах, складно порахувати, адже курс рубля постійно падає.

«Вголос» раніше писав, що у четвер, 3 березня, під час пресконференції глава держави Володимир Зеленський звернувся до московського диктатора Путіна.

Президент України закликав очільника рашистів не боятися та сісти за стіл перемовин.

Зеленський закликав Гітлера сучасності піти з української землі. Якщо Путін не хоче цього зробити, то повинен сісти за стіл перемовин.

ІА "Вголос": НОВИНИ