Про це пише ТСН.

«Закриті наради - вони для того і проводяться, щоб там можна було у вільному режимі обмінюватися думками з найактуальніших питань, тому цю інформацію я не буду ні підтверджувати, ні спростовувати», - цитує Пєскова «Інтерфакс».

Разом з тим, посадовець додав, що глава РФ не є прихильником «нагнітання напруженості».

«Він виступає за дуже чітке дотримання положень відповідних документів міжнародного права, які регулюють взаємодію в плані уникнення небезпечних інцидентів - будь то в повітрі або на морі», - сказав Пєсков.

Раніше агенція Bloomberg писала, що президент РФ Володимир Путін назвав ризикованим інцидент із прольотом російських винищувачів над американським есмінцем у Чорному морі. Під час засідання уряду деякі російські чиновники нібито заявили, що американці «на це заслужили», на що Путін відповів: «Ви що, з глузду з'їхали?».

Вloomberg не вказує, про який саме корабель йдеться, але найгучніший інцидент із маневром російських літаків над американським есмінцем у Чорному морі стався у травні 2015 року. Тоді літаки Су-24 пролетіли над кораблем USS Ross, який був  в Чорному морі на навчаннях. Відео інциденту зняли американські моряки, які були на борту есмінця. 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ