Дочка Андрія Кузьменка (Кузьми Скрябіна) 22-річна Марія-Барбара розповіла, як пережила втрату батька.

Про це вона розповіла в інтерв'ю програмі «ЖВЛ».

Також познайомила з коханим чоловіком.

Зважилася втілити в життя давню мрію батька

Марія-Барбара, зокрема зізналася: зважилася втілити в життя давню мрію батька - створити кав'ярню з круасанами. Стіни закладу прикрашені знімками Кузьми, а слоган закладу - «Місце щасливих людей» - взято з пісні Скрябіна.

Барбара каже, що тато завжди мріяв наприкінці своєї музичної кар'єри відкрити заклад, в якому він міг би спілкуватися з людьми.

Дівчина продовжує навчання в інтернатурі, а ось її чоловік Віктор вирішив присвятити себе бізнесу, залишивши намір стати хірургом.

Також дівчина зізналася: батько був шокований, коли вона висловила намір присвятити себе медицині. З усім тим Кузьма сказав, що у всьому буде підтримувати доньку.

Ми були дуже близькими

«Ми були дуже близькими. Весь час, коли він був вільний від зйомок і концертів, ми були разом. Ми дуже багато подорожували і час разом був завжди активним», - говорить Барбара.

Дочка Кузьми згадує, що він був найкращим батьком який тільки міг бути. День, коли батько загинув, Барбара майже не пам'ятає.

«Я була довгий період часу в депресивному розладі. Я була на заспокійливих і транквілізаторах, тому багато чого не пам'ятаю», - зізналася Барбара, додавши, що в боротьбі з депресією їй допомогли фахівці.

Довго не могла навіть чути голос тата по радіо

Дівчина каже, що їй досі важко. Вона довго не могла навіть чути голос тата по радіо або в якому-небудь громадському місці.

Барбара сподівається, що батько нею буде пишатися.

Нагадаємо, Андрій Кузьменко трагічно загинув рано вранці 2 лютого 2015 року на 47-му році життя біля села Лозуватка Дніпропетровської області. Автомобіль музиканта зіткнувся з молоковозом, Кузьма загинув на місці.

Як писав «Вголос»:

ІА "Вголос": НОВИНИ