Таке рішення ухвалила постійна комісія облради з питань депутатської діяльності, місцевого самоврядування, захисту прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, інформує власкор «Вголосу».

Як зазначив під час засідання комісії депутат, голова фракції ВО «Батьківщина» у Волинській облраді Василь Столяр, Людмила Кирда не виконує ефективно своїх функцій.

«Людмила Кирда не на своєму місці у бюджетній комісії Волинської облради. Якщо голова комісії виступає проти найбільшого бюджетоутворюючого підприємства області «Волиньприродресурс», значить  вона не працює або лобіює чиїсь інтереси», - заявив Василь Столяр.

Депутат Людмила Кирда не погодилася з такими висновками свого колеги:

«Мені дивно це чути. Зараз взагалі не існує фракції «Батьківщина» у облраді. Василь столяр не має жодного відношення до "Батьківщини". Я вважаю що працювала чесно і розглядала всі питання. Я бачу що на підприємство «Волиньприродресурс» пропонується виділити величезні кошти - 1,5 млн гривень. Вважаю що поки немає закону про бурштин, немає сенсу в роботі цього підприємства».

Після незначних дискусій постійна комісія облради рекомендувала сесії облради розглянути питання щодо доцільності перебування Людмили Кирди на посаді голови бюджетної комісії обласної ради. 

ІА "Вголос": НОВИНИ