За Закон «Про внесення зміни до підрозділу 2 розділу XX «Прикінцеві положення» Податкового кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту» (2202) проголосували 236 народних депутатів із 341, зареєстрованих у залі, повідомляють на сайті Верховної Ради України.

Зокрема, законом звільняють від оподаткування ПДВ операції із ввезення на митну територію України та постачання на митній території України тканини (матеріали) для виготовлення шоломів, що класифікуються у товарній підкатегорії 3920 61 00 00 згідно з УКТ ЗЕД тимчасово, на період проведення АТО.

Також депутати ухвалили Закон «Про внесення зміни у розділ XXІ «Прикінцеві та перехідні положення» Митного кодексу України щодо спеціальних засобів індивідуального захисту» (№2203). «За» проголосували 248 нардепів із 340, зареєстрованих у сесійній залі.

Цим законом звільнено від оподаткування ввізним митом операції з ввезення на митну територію України та постачання на митній території України тканини (матеріали) для виготовлення шоломів, що класифікуються у товарній підкатегорії 3920 61 00 00 згідно з УКТ ЗЕД тимчасово, на період проведення АТО.

ІА "Вголос": НОВИНИ