Про це сьогодні, 25 січня, під час сесії Львівської міської ради заявив мер Львова Андрій Садовий, передає кореспондент «Вголосу».

«Під арештом знаходяться три автобуси «Електрон». У мене є прохання, щоб громадські активісти допомогли зняти цей арешт», – сказав Садовий.

Активістка Леся Турашвілі, яка представляє спільноти воїнів АТО, під час сесії міськради заявила, що громадськість  готова захищати комунальне майно Львова від посягання родичів російського олігарха Ігоря Чуркіна.

«Хлопці, які воювали за Україну, не розуміють, чому ми винні гроші Чуркіну та його дружині. Заручниками стали депутати Львівської міської ради. Незрозумілим є те, чому Садовий, який судиться з власниками «ЛАЗу» за «АТП-1», не створив паралельно ще одну фірму, яка б перебрала обов'язки цього комунального підприємства. Така практика у Львівській міській раді є», – сказала Леся Турашвілі.

Також активісти вимагали сьогодні проголосувати за питання щодо врегулювання ситуації із «АТП-1», але Садовий відмовився це зробити.

Згодом громадськість з боями проривалась до сесійної трибуни, намагаючись переконати Садового, але попри те мер Львова все ж переніс його розгляд на наступне пленарне засідання. 

Як писав «Вголос», вчора, 24 січня, мер Львова Андрій Садовий заявив, що Львів має розрахуватись з компанією ТЗоВ «Оптимум Фактор» за придбані напередодні «Євро-2012» аварійні автобуси «ЛАЗ».

 

«Вголос»

ІА "Вголос": НОВИНИ