12 жовтня Національна збірна зустрілась з командою Боснії та Герцеговини на стадіоні «Арена Львів». Цей матч відбувся в рамках кваліфікації до Чемпіонату світу з футболу 2022-го року, який прийматиме держава Катар. В підсумку збірна України вчергове зіграла в нічию.

Зауважимо, це був перший матч, в якому українська збірна зустрілась з боснійцями. Цікаво також, що футбольний поєдинок відбувся на стадіоні «Арена Львів», який має славу «фартового» для української збірної.  Це 20-гра національної команди на найбільшому стадіоні Західної України, і лише 3-я нічия. 17 футбольних поєдинків для української збірної на львівському стадіоні закінчились перемогою жовто-блакитних. 

Впевненості  у перемозі збірної додав гол Ярмоленка, який на 15-й хвилині забив у ворота боснійців. Упродовж першого тайму українська збірна ще двічі була близька до гола, проте ці моменти не вдалось реалізувати. Вже під кінець першого тайму українська команда почала втрачати ініціативу.

Другий тайм почався з атак української збірної, проте повторний гол команді забити не вдалось. На 77-й хвилині свій шанс забити реалізував боснійський нападник Ахмедходжич. За 13 хвилин українські гравці не створили суттєвої загрози для воріт збірної Боснії. У підсумку гра закінчилась в нічию.

Зауважимо, такий результат зменшує шанс збірної України з футболу на вихід з групи D та можливість грати на  мундіалі наступного року.

Нагадаємо, «Вголос» писав про те, що на грі української збірної з боснійцями, яка відбулась сьогодні у Львові, президент Української Асоціації футболу Андрій Павелко забронював за собою всі скай-бокси на стадіоні «Арені Львів» .

















.   


ІА "Вголос": НОВИНИ