Внаслідок ракетного удару по Києву постраждали троє людей, пошкоджено автомобілі та будівлі. Влучання зафіксовані у Голосіївському та у Святошинському районах.

Про це повідомляє Поліція Києва.

«Внаслідок ракетного удару постраждало троє осіб, пошкоджено автомобілі та будівлі. На місці працюють усі профільні служби. Станом на 08.40 відомо про трьох потерпілих у Святошинському районі, яким надається необхідна медична допомога», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що внаслідок обстрілу, відбулось влучання у Голосіївському та у Святошинському районах Києва. П’ять автомобілів повністю знищено та ще 15 пошкоджено. Також пошкоджені фасади будинків, які знаходяться поряд.

Нагадаємо, у Львівській області, у результаті масованої атаки росіян вночі та вранці 9 березня, загинуло 5 людей - троє чоловіків та дві жінки.

Як писав «Вголос», цієї ночі ворог завдав масованого ракетного удару по об‘єктах критичної інфраструктури України. Росіяни здійснили 81 пуск ракет різного базування.

Також ми повідомляли, що через російську ракетну атаку уночі 9 березня Запорізька атомна електростанція повністю знеструмлена. Це загрожує аварією з радіаційними наслідками для всього світу.

ІА "Вголос": НОВИНИ