Позавчора, 17-го березня, раптово помер львівський активіст, блогер та керівник ГО «Львів’яни за електротранспорт» Антон Лягушкін. Про це повідомив його товариш Дмитро Янківський. 

Антон Лягушкін був фахівцем  у електротранспортній, поліграфічній, журналістській та історичній сферах, дописував на теми і проблеми транспорту для нашого сайту «Вголос».

Відомо, що Антон проживав з хворою мамою, у сім’ї були фінансові проблеми через значні витрати на лікування. Товариш Антона Дмитро Янківський звернувся з проханням підтримати маму, а також допомогти організувати похорони померлого (5168752006913597 Янківський Дмитро Зіновійович).

З біографії Антона Лягушкіна відомо, що він народився у 1979 році у Львові. Навчався у Львівській середній школі №70, поліграфічному технікумі УАД, Українській академії друкарства. 

Антон Лягушкін досліджував історію трамваїв та тролейбусів, а також активно цікавився розвитком ЛКП «Львівелектротранс», зокрема впровадженням електронного квитка у Львові.

Як повідомив Дмитро Янківський, прощання та чин похорону Антона Лягушкіна відбудеться у понеділок, 20-го березня, об 12:00 у церкві Різдва Пресвятої Богородиці на Кривчицях (Богданівська 1). Бажано бути завчасно.

Також є прохання від священнослужителів та матері Антона не приносити пластикових квітів / вінків.

ІА "Вголос": НОВИНИ