У п’ятницю, 11 березня, зранку рашисти завдали авіаудари по Івано-Франківську, Дніпру та Луцьку.

Використання високоточної зброї великої дальності по Луцьку та Івано-Франківську підтвердили на росії. Про це пише «РБК-Україна» з посиланням на заяву міноборони фашистів.

У путіна зазначили, що завдали удар по об’єктах української військової інфраструктури. Рашисти додали, що нібито вивели з ладу військові аеродроми. 

Московити обстріляли і Дніпро, однак про це нічого не сказали. Воно і не дивно, адже ціллю загарбників став житловий масив та школа. Загалом зафіксували три удари.

У Івано-Франківську влада закликала людей не підходити до вікон та не знімати відео та фото, щоб не допомагати рашистам коригувати вогонь.

Мер Луцька Ігор Поліщук зазначив, що ворог влучив у військовий аеродром. На місці події працюють рятувальники. Жертв немає.

Як писав «Вголос», за добу українська авіація знищила 10 військових літаків рашистів та дві великі колони з рашистами та їх технікою.

Також ми повідомляли, що в Україні триває 16-та доба війни в Україні. У Генштабі ЗСУ розповіли про ситуацію станом на 11 березня.

ІА "Вголос": НОВИНИ