Про це повідомляє місцеве видання «Зерна істини»

Замовником робіт виступив Департамент житлово-комунального господарства Львівської ОДА, 

Не минуло ще й року, як новий водопровід у Миколаєві на вулиці Шевченка здали в експлуатацію. За словами місцевих жителів, після встановлення нових труб - каналізація почала дуже часто проривати. Відтак, підрядну організацію, яка виконувала роботи, - ТзОВ Компанія «Комунальник», - зобов’язали їх замінити.

Як свідчать відеоматеріали, зроблені депутатом Миколаївської міської ради Андрієм Баранецьким, підрядник вже почав роботи із заміни «неякісних труб». Роботи, як запевняють миколаївчани, здійснюються коштом організації – підрядника.

За інформацією, наданою на інформаційний запит Департаментом розвитку та експлуатації житлово – комунального господарства Львівської ОДА, будівництво водопроводу, в рамках програми «Питна вода на 2012 – 2020 роки у Львівській області», здійснювалося під технічним та авторським наглядом. Відтак, за якістю куплених труб і за процесом будівництва було кому наглянути.

А поки ремонтні роботи ведуться, жителі цієї вулиці доводиться обходитися лише привезеною водою. Відкритим залишається і питання: хто заплатить за всі рази, коли працівники комунальних служб ліквідовували прориви на новому трубопроводі і хто буде другий раз платити за встановлення бруківки, яку зняли через нове прокладання трубопроводу?

Фото розритої вулиці опублікував депутат Миколаївської міської ради Михайло Галущак.

Як писав «Вголос», у Львівській області на сміттєзвалищі у м. Миколаєві утворилось інфільтратне озеро.
 

ІА "Вголос": НОВИНИ