Найближчим часом в Україні повинен завершитися процес реформування органів прокуратури. На це чекає вся держава.

Відповідну заяву в ефірі одного з телеканалів зробив президент Володимир Зеленський. За його словами, процес проведення реформ завершиться успішно.

Глава держави розповів, що в Україні є багато відповідальних правоохоронців. Вони продовжують доводити, що чесні прокурори – це не виняток та не міф.

Варто зазначити, що сьогодні Зеленський відвідав Офіс Генерального прокурора. Він поспілкувався з людьми, які працюють у відомстві. Також президент привітав їх із професійним святом та закликав руйнувати стереотипи, що прокурор не може бути чесним. Згодом Володимир Зеленський роздав державні нагороди.

Читайте більше актуальних новин політики від Вголосу:

  • 29 років тому, 1 грудня 1991 року, відбувся Всеукраїнський референдум щодо проголошення незалежності нашої країни. З цим президент Зеленський сьогодні привітав українців в Телеграм-каналі.
  • У Львівській області планують створити новий національний природний парк, який матиме назву “Королівські Бескиди”. Парк буде розташований на території Карпатських гір і займатиме майже 9 тисячах гектарів комунальних земель.

ІА "Вголос": НОВИНИ