У Львові судитимуть 33-річного місцевого мешканця через знущання зі своєї 59-річної матері.

Про це повідомляє відділ комунікації Нацполіції Львівщини.

З'ясувалось, що львів'янин регулярно бив та принижував свою маму. Крім того, чоловік забирав у неї гроші. Через це потерпіла неодноразово зверталась до правоохоронних органів.

Так, кожного разу на виклик приїжджали поліцейські, які проводили з кривдником профілактичні бесіди. Після цього вони складали адміністративні протоколи та виносили термінові заборонні приписи.

Відомо, що від початку цього року поліція нарахувала 5 адмінпротоколів за вчинення домашнього насильства та 6 заборонних приписів, зокрема з вимогою залишити місце спільного проживання з матір’ю.

Не зважаючи на все це, чоловік не припиняв знущатися з матері.

Зазначається, що 17 квітня 59-річна львів'янка черговий раз звернулася у поліцію через те, що її син, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, побив її. Так, правоохоронці, встановивши всі обставини події, вже відкрили кримінальне провадження за ст. 126-1 (домашнє насильство) ККУ.

Таким чином, за систематичне знущання з матері, чоловікові загрожує від 150 до 200 годин громадських робіт або до шести місяців арешту, або до п’яти років обмеження волі, або до двох років позбавлення волі.

Читайте більше новин від ІА Вголос за посиланнями:

ІА "Вголос": НОВИНИ