У Львові триває ремонт вулиці Шевченка, який розпочався ще 1 червня 2021 року.

Втім, на сайті мерії повідомили, що комунальники прагнуть завершити капітальний ремонт одного кілометра вулиці до 2-ї річниці від початку ремонту.

Основні роботи зосереджені на останньому відрізку вулиці – від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого. Тут уже замінено всі комунікації, постелено основу під дорожнє покриття і розпочато монтаж трамвайних колій і плит.

«На ділянці від вул. Бортнянського до вул. Ярослава Мудрого стартували роботи з влаштування трамвайних плит та монтажу трамвайної колії. Станом на сьогодні плити укладено на відрізку близько 200 м, колії – близько 100 м. Загальна протяжність ділянки – понад 500 м», - повідомили у ЛКП «Львівавтодор».

Цю ділянку, а відтак всю вул. Шевченка мали б завершити ремонтувати до кінця травня цього року.

Нагадаємо, з 1 червня 2021 р розпочався ІІІ етап реконструкції вул. Шевченка – ділянка від вул. Я. Мудрого до вул. Залізнична. Довжина ділянки, яку ремонтують, 1 км.

Проєктом реконструкції вулиці Шевченка передбачено реконструкція всіх інженерних мереж, влаштування проїзної частини і суміщених з нею нових трамвайних колій по середині вулиці, влаштування вздовж проїзної частини з обох боків велосипедних смуг, влаштування кишень для машин швидкої допомоги, аварійних служб та тимчасової стоянки машин мешканців будинків. Також влаштування тротуарів і пішохідних зон із забезпеченням комфортних умов для пересування та відпочинку маломобільних груп населення, влаштування контактної мережі трамваю, вуличного освітлення, благоустрій вуличного простору.

Проектно-кошторисна документація розроблена 2020 року проектною організацією ТзОВ «Трамдорпроект» на замовлення ЛКП «Львівавтодор».

«Вголос» писав про підпал Церкви Різдва Пресвятої Богородиці у Сихові

Палія вже розшукали і затримали



Львівська міська рада: https://city-adm.lviv.ua/news/city/housing-and-utilities/296094-remont-vul-shevchenka-na-ostannomu-vidrizku-rozpochato-montazh-tramvainykh-plyt-i-kolii

ІА "Вголос": НОВИНИ