Автором ідеї став італійський підприємець Тоні де Леонардіс, який взяв на озброєння досвід аналогічного закладу The Bunyadi, що з минулого літа успішно працює в Лондоні. Лише кілька тижнів після того, як англійський ресторан відчинив свої двері для відвідувачів, в його «листі очікування» налічувалося понад 37 тисяч осіб. Спочатку Де Леонардіс хотів дати своєму закладу таке ж ім'я, проте через проблеми з авторськими правами відмовився від цього задуму, пише Іспанія по-російськи.

Клієнти Innato Tenerife, обробка якого виконана з дерева і бамбука, повинні залишати в гардеробі не тільки весь одяг, а й мобільні телефони для того, щоб повною мірою насолодитися їжею і спілкуванням при свічках. У меню значаться страви з риби, м'яса, овочів, приготовані на вогні, до яких подаються кращі «біодинамічні» вина острова. На думку Де Леонардіса, який кілька років тому спеціалізувався на страусині, пропоноване меню має збудливий ефект.

Вегетаріанцям в Innato Tenerife також пропонується широкий вибір страв, одна з яких називається «Яйце Франко». Воно являє собою варене яйце з картопляним пюре, трюфелем і соусом з пармезану.

ІА "Вголос": НОВИНИ