За останні 30 років в Україні відбулися три революції: Революція на граніті, Помаранчева революція і Революція Гідності. Однак, жодна з них не була завершена, адже так і не відбулося очищення влади.

Про це у прямому ефірі ток-шоу «Говорить Великий Львів» заявив голова ВО «Свобода» Олег Тягнибок.

«Революція - це не просто те, що люди виходять на майдани, це не тільки якісь народні бунти, сутички з поліцією, політичні в'язні чи зміна влади. Важлива насамперед завершеність цієї революції. А це стається тоді, коли змінюється суспільний устрій, змінюється система влади.

Три революції не були завершеними, адже так і не відбулася повноцінна люстрація - не сталося очищення влади. Зараз цей термін вже є навіть трохи спаскудженим в українському політикумі. Бо люстрація після Революції Гідності начебто і була...але дуже формальна. Не така як у Польщі, країнах Балтії, Угорщині чи Чехії. Я переконаний: саме тому, що в цих країнах відбулося правильне очищення влади, вони сьогодні перебувають на зовсім іншому рівні розвитку та економічної стабільності. І ось це для нас, українців, і для білорусів має бути дуже важливим уроком», - підкреслив лідер націоналістів.

Повний запис ефіру дивіться тут:

ІА "Вголос": НОВИНИ