За 19 днів посилення ескалації московсько-української війни на лінію 102 поліції Львівщини надійшло майже 87 тисяч.

Про це повідомляє поліція Львівської області.

З 87 тисяч дзвінків - 850 – про виявлені мітки, маячки та сигнали, близько 3 тисяч – про підозрілих осіб, понад 550 – про дрони та квадрокоптери, майже 600 – про підозрілі предмети, більше однієї тисячі – про підозрілі транспортні засоби.

«Щодо охорони правопорядку на Львівщині – з першого дня війни, вже 19 діб, ситуація повністю контрольована. Поліцейські проводять спільні заходи для забезпечення правопорядку, протидії воєнним загрозам, недопущенню мародерства і таке інше. До Львова щодня прибуває значна кількість вимушених біженців з інших регіонів України, де відбуваються інтенсивні бойові дії. Для нас сьогодні головне - щоб ці люди, на долю яких випали небувалі випробування, відчули себе тут у безпеці, під захистом та могли спокійно спланувати свої подальші дії»,- розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області генерал поліції третього рангу Олександр Шляховський.

Також міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні 14 березня, під час брифінгу, зауважив, що рівень злочинності дорівнює нулеві. Єдині проблеми, які були, це з власниками житлових приміщень та готелей, які підвищили ціни на проживання. Але після профілактичних розмов скасували свої рішення.

Нагадаємо також, на Львівщині активізувалися шахраї, які намагаються заволодіти коштами громадян, що перераховують для потреб ЗСУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ