Однак мало хто знає, що ця робота створена українцями, повідомляє ain.ua.

Кашпо змоделювали за допомогою техніки параметричних обчислень в українській архітектурно-виробничої компанії Plitos, яка спеціалізується на параметричному / обчислювальному дизайні і архітектурі. Компанія працює в області «цифровий архітектури», де програмування тісно пов'язане з формоутворенням і залежить від математичних алгоритмів і формул, які автоматично перетворять обсяг, роблячи його технічно і економічно здійсненним. Що стосується рослин, то їх в незвичайні горщики висадила Анна Пащенко, засновниця бренду Roslynka, який спеціалізується на рослинах-сукулентах і мохах та давно співпрацює з Plitos. Дизайнери-архітектори створюють унікальні горщики для її живих інсталяцій.

Представники Google написали Анні приватне повідомлення в Instagram. Через приблизно тиждень буква відобразилась в офіційному акаунті Google, а ще SuperG.
Публікація зібрала майже 50 000 лайків і 200 коментарів за два дні. Користувачі з усього світу захопилися роботою українців, а деякі цікавилися, де можна купити такий горщок.

 

 

ІА "Вголос": НОВИНИ