У Букінгемському палаці відкрили вакансію спеціаліста з цифрових комунікацій, який буде вести Instagram і Twitter королеви Великобританії.

Відповідне повідомлення з’явилося у списку вакансій сайту Букінгемського палацу, пише «Media Sapiens» із посиланням на «CNN».

«Кандидат повинен мати попередній досвід контент-менеджменту сайтів і діджитал-комунікацій, мати навички написання текстів і фотографії. Знання у відеопродакшені будуть перевагою, вказано в оголошенні.

«Неважливо, чи пишете ви про державний візит, церемонію нагородження або королівські заручини – ви маєте впевнитися, що викликали інтерес і захопили широку аудиторію», – йдеться в описі вакансії.

Річна зарплата становитиме близько £30 тисяч, але може збільшуватися залежно від досвіду кандидата. SMM-менеджер також отримає 33 дні оплачуваної відпустки, безкоштовні обіди, доступ до тренувань і професійного розвитку.

«Ваш контент переглядатимуть мільйони», – додають в оголошенні.

Подати заяву на вакансію можна до 23:55 26 травня.

Нагадаємо, у 2018 році строком до кінця року «Укрзалізниця» найняла SMM-ника, якому платила в середньому 117 тис грн на місяць.

ІА "Вголос": НОВИНИ