Про це Тетяна Романовська розповіла під час офіційного представлення сьогодні, інформує кореспондент «Вголосу».

«Із перших днів ми проводимо наради із прикордонною та митною службами і починаємо дуже тісну співпрацю в плані розмов на теми корупції. Як керівник аеропорту, я буду зобов’язана ставити ці питання дуже серйозно, бо митниця заплямовує себе, а це лягає нам на плечі. Тому ми будемо дуже серйозно із цим боротися, ставити питання до керівництва служб», – сказала  керівник державного підприємства.

Відповідаючи на запитання про те, чи існує процедурна можливість вимагати звільнення працівників митниці та прикордонної служби, які мають стосунок до корупційних дій, Тетяна Романовська зазначила: «У нас є можливість розмовляти із керівництвом таких працівників».

«Пам’ятаю ми тяжко боролися з корупцією перед Євро-2012. Тоді ми її побороли. Однак зараз, я бачу, ситуація повернулася абсолютно у те русло, яке було у 2007-2006 році. Тож одне із перших завдань: розмовляємо і боремось із цими явищами», – сказала гендиректор аеропорту.

Як писав «Вголос», сьогодні, 29 лютого, у Міжнародному аеропорту «Львів» імені Данила Галицького відбулося представлення нового керівника Тетяни Романовської.

ІА "Вголос": НОВИНИ