Голова парламентського комітету з питань міжнародної політики, нардеп від "Слуги народу" пояснив, чому влада не розповідає про деталі міжнародних домовленостей щодо війни із РФ.

Про це Яременко сказав в ефірі ток-шоу "Право на владу".

Яременко обурився, що за минулої влади суспільство не цікавилося деталями міжнародних перемовин та угод, а тепер вимагає цього від нової влади. За словами нардепа, розкривши деталі, влада нашкодить процесу.

"Раніше ніхто не питав, а зараз цікавляться. Чому? Бо зараз стався витік. Це російська спецоперація, щоб послабити позиції президента Зеленського на майбутніх переговорах. Щоб примусити його виправдовуватись і забрати свої слова, а потім звинуватити Україну. Або щоб вивідати тактику Зеленського. Тому і важко комунікувати. Важко знайти пояснення", - сказав Яременко.

Голова комітету зазначив, що радий тому, що люди можуть протестувати, зокрема й на Банковій, але його непокоїть те, що цим нібито "грають політики".

"Але почекайте, на реальних страхах грають нечесні політики. На тому, що відбувається довкола "формули Штайнмаєра", немає міжнародної політики, є внутрішня політика, на якій намагаються набирати політичні очки", - додав Яременко.

ІА "Вголос": НОВИНИ