У понеділок, 31 травня, ворожі війська Російської Федерації продовжили порушувати домовленості про перемир’я на Донбасі.

Від початку доби бойовики п’ять разів порушили «режим тиші». Про це інформує штаб Операції об’єднаних сил на сторінці в соціальних мережах.

Відомо, що обстріли відбулися неподалік Водяного, Майорська, Санжарівки, Авдіївки та Золотого-4.

Російські найманці застосували гранатомети різних систем, стрілецьке озброєння та безпілотний літальний апарат. У штабі ООС зазначили, що безпілотник окупантів перетнув лінію розмежування. Техніку ворога подавили радіоелектронними засобами.

Унаслідок нападу українські військовослужбовці залишилися неушкодженими. Україна звернулася до представників ОБСЄ та повідомила про нові напади з боку бойовиків.

На Донбасі працюють і сапери ДСНС. Сьогодні фахівці Державної служби з надзвичайних ситуацій обстежили орієнтовно 1,5 га території та знищили 37 вибухонебезпечних предметів.

Нагадаємо, 27 травня в зоні проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі загинув український воїн. Біля Новотошківського працював ворожий снайпер. На жаль, від отриманих поранень Герой України помер.

Раніше «Вголос» повідомляв, що бойовики запровадили зміни на контрольно-пропускному пункті "Станиця Луганська". Відомо, що окупаційна влада "ЛНР" вирішила встановити обмеження на перетин КПВВ.

ІА "Вголос": НОВИНИ