Про це повідомляє «Крим.Реалії».

11 березня телеканал Міноборони Росії «Звезда» повідомив, що всі без винятку опитані на вулиці мешканці українського місті Слов'янська довіряють президенту Росії Володимиру Путіну.

«Журналісти українського «Громадського телебачення» провели соцопитування на вулицях Слов'янська. У жителів, чиє місто вже тривалий час перебуває під контролем українських військових, запитали про ставлення до президентів Росії й України. Так, більшість опитаних негативно висловилася про політику Петра Порошенка і про нього самого зокрема. Знайшлися й ті, хто взагалі не знає, хто він такий. При цьому ніхто нічого не запитав журналістів про особу Володимира Путіна. Всі опитані жителі Слов'янська президенту Росії довіряють», – повідомляють «журналісти».

Телеканал "Звезда"

Жители украинского Славянска доверяют Путину и не знают Порошенко

11 марта 2015, 09:41

Журналисты украинского «Общественного телевидения» провели соцопрос на улицах Славянска. У жителей, чей город уже долгое время находится под контролем украинских военных, спрашивали об отношении к президентам России и Украины. ... Подробнее »

Російський «5 канал» узагалі написав, що «всі опитані жителі Слов'янська впевнені, що російському президенту можна повністю довіряти», причому ще й додав, що опитування проводили в Маріуполі.

Однак з 4-хвилинного відеоопитування «Громадського телебачення Донеччини» використовували тільки одну хвилину – змонтували ролик лише з моментів, у яких опитані висловлюють підтримку Путіну.

Насправді думки жителів Слов'янська дуже різняться, критику і недовіру висловлюють як у бік Петра Порошенка, так і Володимира Путіна. Опитували журналісти при цьому тільки жителів Слов'янська.

ІА "Вголос": НОВИНИ