Після жорсткої заяви колишнього очільника МЗС Польщі Радослава Сікорського, який зараз представляє країну в Європарламенті, дипломати країни-агресора відповіли курйозним порівнянням, що викликало бурхливу реакцію у соціальних мережах.

Нагадаємо, як писав "Вголос«, польський євродепутат жорстко відреагував на слова міністра іноземних справ Росії Сергія Лаврова, який назвав країни Східної Європи »осиротілими" після падіння СРСР. 

«Ми не осиротіли, адже ви ніколи були нашим татком. Швидше серійним ґвалтівником. Саме тому за вами ніхто не сумує. А якщо спробуєте ще раз, отримаєте по яйцях", – зазначив Радослав Сікорський.

У відповідь на це, офіційна речниця російського МЗС Марія Захарова у своєму телеграм-каналі опублікувала повідомлення, де дослівно заявила наступне. 

"Росія – жіночого роду. Вочевидь, Сікорський став жертвою концепції гендерного різноманіття«, - натякнула представниця держави-агресора на погрозу Сікорського »дати по яйцях" у відповідь на агресію. 

Відтак, з огляду на це, можна зробити висновок, що «яєць» в країни-агресора не має. Втім, українцям про це було відомо задовго до сьогоднішньої дипломатичної дискусії. 

Зауважимо, як писав «Вголос», у Сполучених Штатах Америки зробили нову заяву щодо російських військ біля кордонів України. Кількість військовослужбовців країни-агресорки наразі не зменшується.

ІА "Вголос": НОВИНИ