Через економічні санкції, які країни світу наклали на країну-агресора, в рф є відчутний занепад військово-промислового комплексу.

Про це Головне управління розвідки Міністерства оборони України повідомляє у Фейсбуці.

Ззазначається, що росія втратила під час війни в Україні значну частину свого військово-технічного потенціалу. Через що рашисти вже змушені постачати в підрозділи, які зазнали непоправних втрат, техніку та озброєння 50-60 років виробництва.

 
Проте, така ситуація не бентежить керівництво кремля, йому байдуже скільки та на чому відправляти “гарматне м’ясо” у бій за майбутнє “руського мира”. Завжди знайдеться щось, що ржавіє десятиліттями на складах та що не захотіли свого часу закуповувати навіть країни третього світу, - йдеться у повідомленні.
 
 
Загалом зі складів довгострокового зберігання техніку, в більшості, навіть не можуть доставити до підрозділів. Проте, військових заставляють її приймати та доповідати командуванню про повну укомплектованість та забезпечення бойових частин.
 
Нагадаємо, як писав «Вголос», людям, які повертаються до Києва, влада наразі не може дати гарантій безпеки. Адже столиця і далі залишається «головною метою» росії.
 
 

ІА "Вголос": НОВИНИ