Грузинська співачка та екс-суддя українського вокального шоу «Х-фактор» Ніно Катамадзе відмовилася від гастролей в Росії.

Таке рішення вона прийняла через масові протести в Грузії, пов'язані з запрошенням російської делегації на сесію Міжпарламентської асамблеї православ'я.

Про це співачка повідомила на своїй сторінці в Facebook.

«Я завжди буду йти проти насильства і несправедливості... і я завжди говорила, що Росія – окупант. А Путін (президент Росії». – Ред.) – це ворог моєї країни, а значить, і мій ворог! « – заявила Катамадзе.

Вона вибачилася перед слухачами за свій виступ на фестивалі »Садиба Jazz« в Росії і сказала, що це було її останнім виступом на території цієї країни.

»Хочу сказати тим молодим людям, які 10 днів збираються на службу Батьківщині: ніколи в моєму серці не було зради Батьківщині, ніколи я не співала російською, ніколи не брала участі в профінансованому урядом (Росії) концерті, не брала участі у жодному дні народження російського політика«, – підкреслила Ніно Катамадзе.

Як писав »Вголос", кілька тисяч протестувальників взяли участь в протестній ході “Марш свободи” в центрі Тбілісі, під час якої вимагали відставки міністра внутрішніх справ Грузії Георгія Гахарії.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ