Очільник росії путін може спробувати нав’язати Україні так званий «корейський» сценарій.

Про це інформує Головне управління розвідки Міноборони України на сторінці в соціальних мережах.

Бригадний генерал Кирило Буданов наголосив, що плани рф щодо захоплення Києва та повалення влади провалилися. Саме тому путін змінює план та зосереджує сили на східних та південних областях нашої держави.

Керівник розвідки додав, що московити можуть розглядати «корейський» сценарій. Ворог спробує нав’язати між окупованими та неокупованими областями так звану лінію розподілу. Фактично, це спроба створити Південну і Північну Корею в Україні. Захопити всю державу оркам не вдасться.

За словами Буданова, для рф актуальне питання сухопутного коридору в окупований Крим. Значні сили загарбників скувала оборона Маріуполя.

Кінцева мета держави-терористки – сколотити окуповані території у єдине квазідержавне утворення. Його хочуть протиставляти незалежній Україні.

Реалізацію планів путіна ускладнює український спротив. Начальник розвідки переконаний, що невдовзі розпочнеться сезон партизанського сафарі на окупантів. Тоді рашисти розглядатимуть лише один актуальний сценарій – як вижити.

Як писав «Вголос», рашисти планують провести «референдум» на Луганщині.

Також ми повідомляли, що чоловіки масово тікають з окупованого Криму. Рашисти розпочали мобілізацію на війну проти України.

ІА "Вголос": НОВИНИ