Довкола Бахмуту фронт горить. Бахмутський напрямок залишається одним із найгарячіших на Донеччині. Міста і села поблизу - під постійним вогнем окупанта. Та попри це, російські найманці наштовхуються на героїчний опір українських військових. До Бахмуту прикута увага цілої України та світу.

Сили ворога, представлені приватною військовою компанією «Вагнера», за минулі чотири дні взяли під контроль більшу частину східної сторони міста Бахмут на Донеччині, й тепер лінія фронту проходить по його центру - річці Бахмутка. Ситуація важка, але оточення міста немає.

Що далі чекає на Бахмут? Та коли Україна завдасть удару у відповідь?

Якою буде помста за загибель героя України Дмитра Коцюбайла (Да Вінчі), та яке значення для України матимуть протести у Грузії через закон про іноагентів?

Оцінювати події будемо з нашими ексклюзивними гостями у «Суботньому стрімі» о 19:00.

До розмови долучаться Юрій Сиротюк («Мамай») - солдат-гранатометник 5-ої окремої штурмової бригади ЗСУ, Юрій Луценко - військовослужбовець ЗСУ, політик, Генеральний прокурор України ( 2016-2019 рр), Кардинал - боєць РДК (Російського добровольчого корпусу), Хатія Деканоїдзе - депутат парламенту Грузії, ексголова Нацполіції України.

Ви також можете залишати свої запитання, думки та коментарі і ведучі їх озвучать в ефірі.

ІА "Вголос": НОВИНИ