Російські війська продовжують атакувати та намагаються відновити контроль над втраченими позиціями на декількох ділянках фронту. 

Зокрема, атаки відбуваються в районі Старомайорського та на північ від Бахмута. Про це в ефірі національного телемарафону заявила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр.

За словами Маляр, українські бійці продовжують наступальні дії на Бахмутському напрямку, зокрема на південному фланзі, де ситуація вкрай ускладнена діями ворога. На північному фронті тривають запеклі бої, і російські війська намагаються штурмувати й повернути втрачені позиції, але ситуація там залишається під контролем ЗСУ.

Щодо Мар'їнського та Авдіївського напрямку, ситуація не змінюється з минулого року. Ворог намагається оточити Авдіївку, але відчайдушно заходити туди не ризикує через вуличні бої з українськими військовими.

Стосовно Старомайорського, то раніше втрачене місто вдалося звільнити, але ворожі сили протягом останнього тижня намагалися повернути ці території під свій контроль.

Як писав «Вголос», окупанти завдали ракетного удару по Дніпропетровщині.

ІА "Вголос": НОВИНИ