Путінські орки продовжують обстрілювати населені пункти України та наступати на позиції ЗСУ.

Нещодавно у Генеральному штабі Збройних сил України розповіли, на яких напрямках тривають атаки московитів.

Ворог завершив перегрупування військ на Слов’янському напрямку. Підрозділи рашистів наступають в напрямках Бражківка-Вірнопілля та Довгеньке-Долина.

На Лиманському напрямку також триває атака загарбників. Окупанти намагаються відтіснити українських захисників на правий берег річки Сіверський Донець.

Військову техніку та понад 20 одиниць озброєння росіяни перекинули для доукомплектування підрозділів на Бахмутському напрямку.

Наступальні дії орків тривають і на Донецькому напрямку. Російські фашисти намагаються оточити ЗСУ в Лисичанську та Сєвєродонецьку.

Штурмові дії в Сєвєродонецьку відбуваються за підтримки артилерії рф. На цьому напрямку ворог також наступає на населені пункти Ниркове-Миколаївка.

На Миколаївському напрямку рашисти спробували відновити втрачені позиці біля Лозового та Сухого Ставка. Московити зазнали втрат та відступили.

Як писав «Вголос», українські моряки, які перебували на кораблях, збили дві російські ракети над Миколаївською областю. Застосували переносні зенітно-ракетні комплекси.

Також ми повідомляли, що зранку по всій території України, крім окупованої Херсонщини, оголосили повітряну тривогу. Ворог завдав ракетні удари по столиці та Київській області.

ІА "Вголос": НОВИНИ