У селі Новолуганське на Донеччині окупанти вбили одного і поранили 5 місцевих мешканців, які готували їжу на вулиці.

Про це повідомляє  Донецька обласна прокуратура.

"За даними слідства, 26-27 червня 2022 року збройні сили РФ вдарили з реактивної артилерії по Краматорському, Покровському та Бахмутському районах Донеччини.

Зокрема, у с. Новолуганське російські загарбники поранили шістьох цивільних осіб, які за відсутності в селі водо-, газо- та електропостачання готували їжу на вулиці, поблизу від своїх домівок. У постраждалих діагностовані множинні осколкові поранення та мінно-вибухові травми, один з них згодом помер у лікарні", – йдеться у повідомленні.

Також зазначається, що крім того, мішенями для окупантів стали міста Бахмут, Торецьк та Костянтинівка, села Катеринівка, Малинівка, Кліщіївка та Ягідне. Потужними ворожими атаками зруйновано багато житлових будинків, пошкоджені навчальний заклад, господарські та інші споруди, сталося займання лісопосадки та поля з пшеницею.

Як писав «Вголос», сьогодні 27 червня, близько 16:00 у місті Кременчук, Полтавської області, пролунали потужні вибухи. Внаслідок ракетного обстрілу зайнявся торговельний центр. За попередніми даними загинуло 2 особи та травмовано 20 осіб. 

Нагадаємо, що 27 червня російські війська знову обстріляли Харків. Поранено 15 людей, троє загинули.

 

ІА "Вголос": НОВИНИ