Радник керівника Офісу Президента України Михайло Подоляк вважає, що відбувся психологічний злам, і росіяни починають усвідомлювати, що їм не виграти війну.

Про це Подоляк написав у Телеграмі.

«Психологічний злам відбувся. «Z-спільнота» починає усвідомлювати – росії не виграти цю війну», – зазначив Подоляк.

За його словами, вчорашні терористичні атаки росії на критичну інфраструктуру та спроби залишити окремі регіони без світла були не лише актом відчаю, підлості та помсти за ганебну втечу власної армії з поля бою.

«Ні, безумовно, щуряча суть нинішнього російського суспільства дається взнаки, і тому вони буквально мліють, коли розуміють, що залишають українців без тепла та світла», – наголосив Подоляк.

 

З його слів, атаки крилатими ракетами по наших ТЕЦ також були відчайдушною спробою кремлівських функціонерів  переключити увагу власноруч вигодуваної «Z-zомбі-спільноти» на тимчасові «проблеми сусіда».

«Ще раз: переключити увагу зі своїх талантів «візьмемо Київ за три дні; дамо вам усе пограбувати та станемо імперією, якої всі бояться» на іншу проблематику. Аби тільки не було претензій до «царя»…», – зазначив Подоляк.

Радник керівника Офісу каже, що успішний контрнаступ Збройних Сил на Харківщині, крах російської лінії оборони та перехід позначки у 200 днів з моменту «взяття Києва за три дні» стали каталізатором – російська «Z-спільнота» почала потроху усвідомлювати три базові речі: росія програє цю війну. На них чекає покарання, їхні діти вважатимуть батьків не героями, а злочинцями. Попереду – репарації, демілітаризація, денацифікація росії та роки каяття.

Читайте також на сайті ІА «Вголос»:

Усі російські ганчірки знято: військові ЗСУ показали кадри зі звільненого Вовчанська. Відео

Українські військові зачистили від ворога весь північний схід Харківщини

ЗСУ відбили 6 ворожих атак – Генштаб

ІА "Вголос": НОВИНИ