У Донецькій області російські загарбники окупували село Богданівка та просунулися біля Часового Яру, Новокалинового та Тоненького.

Про це повідомили аналітики DeepState.

"Росіяни зайняли Богданівку. Сьогодні з'явилося відео невдалої спроби відбити частину села у ворога. Продовжують атакувати піхотою та накатами техніки на Часів Яр. Деякі окупанти навіть добігають до каналу, але поки що закріпитися не можуть. В Іванівському стабільна ситуація, ворог не має повного контролю над селом", – пишуть аналітики.

Крім того, зазначається, що росіяни штурмували район залізниці біля Новокалинового і мали тактичний успіх. Противник також штурмував район Бердичева та Семенівки, але безуспішно.

Тривають важкі бої й у Георгіївці, Новомихайлівці та Красногорівці. Відновилися активні бойові дії на південному сході від Вугледару.

"Ворог збирає резерви для битви за Часів Яр. Найближчі тижні принесуть багато неприємних і важких новин", – прогнозують фахівці.

Нагадаємо, Китай різко збільшив продажі Росії верстатів, мікроелектроніки та інших товарів, які Москва використовує для виробництва ракет, танків, літаків та іншого озброєння.

ІА "Вголос": НОВИНИ