Прикордонники Чопського загону затримали іноземця, який намагався у незаконний спосіб перетнути українсько-словацький кордон.

Про це повідомляє Західне регіональне управління Держприкордонслужби України

Так, дільничний інспектор відділу «Великий Березний», який ніс службу разом з офіцером поліції, отримав інформацію від провідника електропотягу сполученням «Ужгород-Сянки» про підозрілого пасажира. Працівник Укрзалізниці повідомив, що особа не схожа на місцевих та спілкується російською мовою.
 
Прикордонний наряд перевірив на станції «Малий Березний» документи вказаного провідником чоловіка. Ним виявився 33-річним громадянин росії.
 
Чоловік мав при собі паспортний документ рф та посвідку на постійне проживання в Україні, однак  не зміг пояснити мету свого перебування у прикордонні.
 
У ході проведення перевірочних заходів прикордонники встановили, що росіянин мав на меті  дістатися Словаччини в обхід пункту пропуску «Малий Березний».
 
З метою з’ясування обставин правопорушення та складання адміністративно-процесуальних документів правопорушника доставили у прикордонний підрозділ. Його буде притягнуто до адміністративної відповідальності за спробу незаконного перетинання державного кордону України.
 
Читайте також у «Вголосі»: на війні з російськими окупантами загинув історик з Львівщини. 

ІА "Вголос": НОВИНИ