Мешканець міста Тальне, що на Черкащині, Володимир Шевченко, котрий брав участь у конкурсі двійників Тараса Григоровича, який проводили брати Капранови, і став його переможцем, воює на передовій. 

Про це повідомили у прес-центрі штабу ООС.

Чоловік розповів, як він переміг на конкурсі двійників Шевченка та те, що після цього його запрошували грати на сцені.

«Знайомі запропонували поїхати у Київ на конкурс. Проти мене виступав артист, котрий постійно грав ролі Тараса Шевченка, але я все одно посів перше місце. Мені накладали грим, клеїли штучні вуса. Після тієї події я вирішив відпустити власні. Потім я грав Шевченка у Черкаській філармонії. Мав виступати у Києві, але почався Майдан і війна… У Збройні сили хотів піти вже 2014 року, але мене не взяли. Дивно, адже я мав військові спеціальності — »командир радіовзводу« і »командир танку Т-80«. Служив строкову і надстрокову службу у Німеччині. У механізовану бригаду все ж вдалось потрапити 2015-го», — розповідає Володимир.

Боєць вважає, що війна на Донбасі може закінчитися лише перемогою.

«Без перемоги миру не буде. Тих, хто не згідний, треба поставити на місце, цих заблудлих овець треба вчити. Вони і так вже багато горя наробили. А тим, хто йде на нас зі зброєю, потрібно судити за законом. Тоді буде порядок. Щодо перемовин — ні, любі друзі, так воно не буде! Росіяни нас завжди зневажали і недооцінювали. У мене колись були знайомі з Росії. Казали мені: ви, хохли, як отара — вам кільце у ніс, і повернув, куди треба. Та ми не такі прості! І війна це довела. Правильно Тарас Шевченко казав: «Ще повіє огонь новий з Холодного Яру!» – стверджує Володимир.

Нагадаємо, у понеділок, 11 лютого, російські окупаційні війська продовжили обстрілювати позиції ЗСУ.

ІА "Вголос": НОВИНИ