У російському Міністерстві оборони заявили, що 16 липня було завдано удару по базі відпочинку "Імперія" у Костянтинівці Одеської області. Окупанти видали, що нібито ліквідували понад 600 "бойовиків".

Крім того, фантазія загарбників пішла далі – заявили також про знищення «120 іноземних найманців». Заяву розповсюдила пресслужба держоргану окупантів.

Удару, за словами представника міноборони рф, було завдано ракетами «Калібр» Військово-космічних сил. Також в рф похвалилися, що в Миколаївській області 17 липня нібито вдалося вбити понад 350 «націоналістів» у місці їхньої дислокації.

Нагадаємо, 16 липня окупанти вдарили ракетами по комерційному складу в Одесі. На місці влучання розгорілася сильна пожежа.

Як писав «Вголос», на Прикарпатті Надвірнянська окружна прокуратура повідомила про підозру 43-річному мешканцеві за ухилення від призову на військову службу під час загальної мобілізації. 

Додамо, цієї ночі російські окупанти обстріляли Дніпропетровську область. Так, під ворожий удар потрапили Криворізький, Синельниківський та Нікопольський райони.

ІА "Вголос": НОВИНИ