Російські окупанти обстріляли садочок в Станиці Луганській, а кремлівські ЗМІ звинуватили в цьому Україну. І таку тактику дезінформації Росія використовує від початку війни. Втім сьогодні російська брехня програє українській правді.

Про це розповіла заступниця міністра оборони України Ганна Маляр в етері “Говорить Великий Львів” на телеканалі NTA.

За її словами, Росія нічого нового так і не придумала та використовує тактику, якою послуговувалося ще НКВС. Тобто, вчиняючи злочини, вони звинувачують Збройні сили України. Однак, на сьогодні інформація з ООС в Україні подається оперативно, тричі на добу, з якої кожен може черпати правдиву інформацію про події.

“Ми не можемо конкурувати з РФ у брехні. Ми можемо вигравати лише за рахунок правди і наша правда підтверджується доказами. Саме тому інформаційна сила на нашому боці. Не потрібно боятись інформаційного впливу РФ. Скільки б вони грошей вони б не вливали і скільки б вам не здавалось, що їх багато в нашому просторі, своєї мети вони не досягають”, – розповіла заступниця міністра оборони. 

Вона зазначила, що основна мета Росії – переконати українців не вступати в НАТО. Однак їм це не вдається, оскільки кількість українців, які підтримують вступ в Альянс тільки збільшується.

Друга інформаційна задача ворога - переконати наших громадян, що в Україні ніби громадянська війна. Натомість такої мети вони також досягнути не можуть, адже понад 70% українців переконані, що саме Росія воює проти нашої держави.

ІА "Вголос": НОВИНИ